Nieuws

« < 1 2

Vakantie voor alle kindjes

22 april 2017 - Het verhaal van Grietje Musch “In de week voor Pasen heb ik samen met andere mensen van onze partij meegelopen om in Midwolda geld op te halen voor... lees verder »

St. Leergeld: helpende hand in ’t Oldambt! - Gemeentebelangen Oldambt

St. Leergeld: helpende hand in ’t Oldambt!

18 april 2017 - Steun voor de jongste Oldambtsters Op dinsdag 18 april 2017 kon aan Dhr. Jan Omlo, bestuurslid en en coördinator van Stichting Leergeld... lees verder »

Pragmatische Politiek

17 april 2017 - Oplossingsgericht denken & doen! “Door de publicaties en acties van de afgelopen tijd werd mijn belangstelling gewekt. Ik heb jullie website... lees verder »

Afsluitende actie op Paasmarkt - Gemeentebelangen Oldambt

Afsluitende actie op Paasmarkt

16 april 2017 - Gemeentebelangen Oldambt op de bres voor de burgers Op Eerste Paasdag 2017 was het promotieteam van Gemeentebelangen Oldambt actief op de Paasmarkt... lees verder »

Extra aandacht voor kinderen in ’t Oldambt - Gemeentebelangen Oldambt

Extra aandacht voor kinderen in ’t Oldambt

14 april 2017 - Geen kind mag in het Oldambt worden buitengesloten door armoede Aan het woord is Sandra Klein, een van de leden van Gemeentebelangen Oldambt. Ze is... lees verder »

Wij kruipen uit ons ei!

14 april 2017 - Het promotieteam van Gemeentebelangen Oldambt laat op Eerste Paasdag haar gezicht zien op de Paasmarkt in Midwolda. Het team heeft in de week... lees verder »

Op tied der bie! - Gemeentebelangen Oldambt

Op tied der bie!

11 februari 2017 - Oldambtster Politiek 9.0 Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht beginnen de landelijke politieke partijen zich in de media te melden. Stem op ons... lees verder »

« < 1 2
Verdeling gemeentefonds moet van tafel - Gemeentebelangen Oldambt

Verdeling gemeentefonds moet van tafel

8 februari 2021 - Op 2 februari 2021 stuurde minister Kajsa Ollongren een brief naar de Tweede Kamer over de toedeling van geld uit het gemeentefonds. Omdat het nieuwe verdeelmodel ... lees verder »

Wethouder Boon moet toezegging nakomen - Gemeentebelangen Oldambt

Wethouder Boon moet toezegging nakomen

11 december 2020 - In de begrotingsvergadering van 9 november 2020 heeft de raad besloten om te bezuinigen op RTV GO!. In die vergadering heeft Ger Klein, fractievoorzitter van Geme... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.