Nieuws

1 2 3 4 > »
The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat,... lees verder »

Blog van Chris de Raaf - Met de benen op tafel - Gemeentebelangen Oldambt

Blog van Chris de Raaf - Met de benen op tafel

3 maart 2022 - Winschoten is allang niet meer die gezellige koopstad van vroeger, hoor ik vaak. Zelfs op staat word ik erop aangesproken: ‘Jij bent toch’…. en... lees verder »

Bijverdienpremie voor werkenden in bijstand - Gemeentebelangen Oldambt

Bijverdienpremie voor werkenden in bijstand

25 februari 2022 - Diverse gemeenten experimenteren met de mogelijkheid om bij te verdienen in de bijstand. Dit als opstap naar een vaste baan. Vanwege de positieve... lees verder »

Geen nieuwe zoutboringen zonder deugdelijk plan voor het afsluiten van de bestaande zoutputten - Gemeentebelangen Oldambt

Geen nieuwe zoutboringen zonder deugdelijk plan voor het afsluiten van de bestaande zoutputten

15 februari 2022 - In de driehoek Winschoten, Westerlee en Heiligerlee wordt al zestig jaar zout gewonnen. Omdat deze zoutputten leegraken, denkt zoutwinningsbedrijf... lees verder »

Voet- en fietspaden in Oldambt gevaarlijk - Gemeentebelangen Oldambt

Voet- en fietspaden in Oldambt gevaarlijk

8 februari 2022 - Gemeentebelangen Oldambt (GBO) maakt zich zorgen over de staat van voet- en fietspaden in Oldambt. Steeds meer klachten Raadslid Henk van der Laan... lees verder »

Windturbines niet welkom in Oldambt - Gemeentebelangen Oldambt

Windturbines niet welkom in Oldambt

7 februari 2022 - De gemeenteraad van Oldambt heeft het Programma zon en wind vastgesteld. De conceptversie van dit Programma bood ruimte voor het realiseren van... lees verder »

Blog - van ons kandidaat-raadslid Chris de Raaf

16 januari 2022 - ‘Wat is nou jouw mening over ons nieuwe kabinet? Wat gaan ze met zijn allen voor Groningen en, natuurlijk, voor het Oldambt betekenen? Kortom, gaan... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen Oldambt presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

15 januari 2022 - Gemeentebelangen Oldambt (GBO) heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. De lijst bestaat uit 21 namen. De... lees verder »

Blog van ons raadslid Grietje Musch - Jeugdzorg

11 januari 2022 - Het percentage jeugdzorg is hoog: 11,4% in de gemeente Oldambt. Jeugdzorg is, net als in vele andere gemeenten, ook voor de Gemeente Oldambt een... lees verder »

1 2 3 4 > »
The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.