Sandra Klein

Sandra Klein Gemeentebelangen Oldambt

Ik ben Sandra Klein en wonende te Winschoten.

Momenteel ben ik secretaris van Gemeentebelangen Oldambt.

Een groot deel van mijn leven heb ik mijn doorgebracht als inwoner van de gemeente Winschoten, die later is opgegaan in de gemeente Oldambt. Deze herindeling heeft onze prachtige gemeente Oldambt opgeleverd. Ik ben er trots op om een Oldambtster te zijn!

Als ik vanuit mijn huis om me heen kijk, geniet ik van de natuur en haar weidse blik. Prachtige velden, bossen en Blauwestad; wat is dat een rijk gevoel als je zoveel prachtige natuur om je heen hebt. Reeën lopen met hun kalfjes in mijn tuin, samen met de familie haas. Oldambt heeft een scala aan wild dat zich vestigt in onze bossen, groenstroken en velden, waaronder prachtige vogels die er hun mooiste liederen zingen. Natuur die in Oldambt de ruimte krijgt en waar je heerlijk zelf kunt uitwaaien met je gezin, vrienden, kennissen of samen met je hond. Dit geldt voor Winschoten en alle 14 omliggende dorpen met elk hun eigen charme, rijke geschiedenis, natuur en schoonheid.

Onze leefomgeving is ons milieu. Enorme zonnevelden en hoge windmolens tasten onze woonomgeving aan. Op dit moment is er al veel horizonvervuiling van windmolens buiten onze gemeente en dat mag zeker niet meer worden! Het landschap mag niet worden vernield door ondernemers die worden gedreven door geld. Die zonnepanelen kunnen wel op daken van grote bedrijven en gebouwen, waar de vrije natuur en ons landschap er geen last van hebben. Windmolens vervuilen de horizon, veroorzaken geluidoverlast en geven met hun knipperende lichten in de nacht een bizar schouwspel. Verder is aangetoond dat de wieken van deze enorme windmolens al veel slachtoffers hebben geëist onder vogels.

Het prachtige Oldambtster Landschap moet behouden blijven met het prachtige open landschap en de mooie zichtlijnen.
Ik vind dat we heel zuinig moeten zijn op wat we nu hebben: een natuur zonder velden vol zonnepanelen of windmolens.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.