Pascal Meinders

Pascal Meinders Gemeentebelangen Oldambt

Mijn naam is Pascal Meinders en woon met mijn gezin in het prachtige Westerlee. Wij hebben ervoor gekozen om hier te wonen vanwege de nabijheid van ons werk. Samen met Marianne ben ik al bijna 20 jaar eigenaar van Bloemenzaak In Bloei, gevestigd in het winkelcentrum ’t Rond in Winschoten.

In mijn dagelijkse leven streef ik ernaar om het beste uit onze winkel te halen, zowel voor onze klanten als voor ons personeel. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Winschoten, de tweede koopstad van de provincie Groningen, goed op de kaart blijft staan. Ik zet mij dan ook in voor de binnenstad van Winschoten in de breedste zin van het woord. Samen met andere ondernemers organiseer ik vele activiteiten om de leefbaarheid van Winschoten te bevorderen.

Daarnaast heb ik mij tien jaar lang ingezet voor Dorpsbelangen Westerlee. Na een decennium van betrokkenheid heb ik het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur dat de belangen van Westerlee hoog houdt.

De kernwaarden van Gemeentebelangen Oldambt sluiten naadloos aan bij mijn eigen waarden, wat mij heeft doen besluiten om mij aan te sluiten bij deze partij.

Bent u ook op zoek naar een partij waarbij u dezelfde kernwaarden belangrijk vindt? Ga in gesprek met mij of met een van de andere partijleden om lid te worden van onze partij.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn wij.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.