Maria Winkel

Maria Winkel Gemeentebelangen Oldambt

Mijn naam is Maria Winkel. Ik ben in het OZG in Scheemda verantwoordelijk voor de schoonmaak en steriele oplevering van de operatiekamers en ben daarnaast mantelzorger van onze moeder, die inmiddels 94 lentes telt. Ik ben een nieuwkomer in de lokale politiek en kijk graag met een frisse blik naar de onderwerpen die de revue passeren in Oldambt.

Tijdens de kennismaking met de fractie heb ik ervaren dat Gemeentebelangen zich erg sociaal opstelt en daarnaast de ondernemers een warm hart toedraagt. Inmiddels ben ik lid van ‘onze’ partij Gemeentebelangen en in alle bijeenkomsten valt de betrokkenheid van ons fijne team op: ze gaan erop uit en weten wat er speelt in onze gemeente.

Binnen onze partij wil ik me sterk maken voor kinderen en jongeren die in armoede opgroeien, zodat ook zij een kans krijgen in onze samenleving. Ik ben erg enthousiast over waar Gemeentebelangen voor staat en sta daarom op een verkiesbare plek voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.