Chris de Raaf

Chris de Raaf Gemeentebelangen Oldambt

Iemand zei tegen me ‘In het Oldambt worden we bestuurd door politieke onbenullen.’, een stelling van een verontruste burger die ik begrijp. Je hoort wel vaker minder lovende woorden over het functioneren van ons gemeentebestuur. Het vertrouwen in de politiek, landelijk en lokaal daalt als een thermometer bij strenge vorst en dit kan funest zijn voor het goed functioneren van onze democratie. Het wordt tijd voor een frisse en vooral democratische wind in bestuurlijk Oldambt.

Wie ben ik dan wel, om zonder enig politieke ervaring het vastgeroeste systeem te willen doorbreken?
Mijn naam is Chris de Raaf, de nummer 5 op de lijst van Gemeentebelangen Oldambt.
Een lokale autonome partij die met rechte rug en vaak tegen de stroom in, al jaren opkomt voor de Oldambtster bevolking.
Daarom wil ik de politiek in: om ook op te komen voor hen die vinden dat het tijd wordt voor veranderingen. En om mensen weer bij de politiek te betrekken die het vertrouwen in de lokale democratie al jaren kwijt zijn. Dit is mijn doel, zonder politieke gewichtigdoenerij en voorgekauwde prietpraat.

O ja, ik heb 50 jaar een mooie vrijetijdskledingwinkel gehad in Winschoten.
Mijn bestuurlijke ervaring? Bestuur Waterbei, voorzitter City Club, bestuur Promotie Winschoten,

En nu… stem Chris, voor meer tegenwind!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.