Wij kruipen uit ons ei!

Wij kruipen uit ons ei!

Geschreven door:
, 14 april 2017

Het promotieteam van Gemeentebelangen Oldambt laat op Eerste Paasdag haar gezicht zien op de Paasmarkt in Midwolda. Het team heeft in de week voorafgaand aan Pasen haar handen al stevig uit de mouwen gestoken in een actie ter ondersteuning van de jeugd in Midwolda. Geen kind in de gemeente Oldambt mag buitengesloten worden door armoede, dat is onze insteek! Hierover en over deze actie leest u meer in de week na Pasen.

Wij – Gemeentebelangen Oldambt – willen niet langs de lijn blijven staan maar actief, namens u en met u aan de slag in onze prachtige gemeente. Het is tijd voor een verfrissende en wakkere wind door ons mooie Oldambt! Tijd voor een denkomslag, tijd voor passende actie & goed sociaal beleid. Het gaat om UW belang en dat is ONS belang! Samen met u gaan wij aan de slag en nodigen wij iedere Oldambtster met het hart op de juiste plaats uit om zich bij ons aan te sluiten. Handen uit de mouwen, Nait soezen mor doun! dus…

kruip ook uit uw ei!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.