Op tied der bie!

Op tied der bie!

Op tied der bie! Gemeentebelangen Oldambt

Geschreven door:
, 11 februari 2017

Oldambtster Politiek 9.0
Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht beginnen de landelijke politieke partijen zich in de media te melden. Stem op ons wordt er geroepen door de partijen die met de macht in handen de grote lijnen uitzetten waarlangs u en ik geregeerd worden. Hoewel vast en zeker goed bedoeld is het resultaat bij lang niet altijd in het voordeel van de burgers. Armoede, schulden, onderverzekering, werkeloosheid, het zijn slechts enkele schrijnende resultaten van falend beleid. Dat voedselbanken een noodzaak zijn geworden omdat veel gezinnen anders het hoofd niet boven water houden is een schande. Het zijn vooral de lokale partijen die niet gebonden zijn aan de landelijke partijlijn die daadwerkelijk en effectief met werkbare voorstellen en oplossingen komen. Gemeentebelangen Oldambt is er klaar voor en staat in de steigers om volgend jaar namens alle burgers van het Oldambt in de Oldambtster gemeenteraad plaats te nemen. De maatschappelijk betrokken mannen en vrouwen rondom voorman Ger Klein staan er klaar voor.

Op tied der bie!
Het was veel Oldambtsters al opgevallen dat de posters van Gemeentebelangen Oldambt (GBO) op de verkiezingsborden hingen. Was dat niet een jaar te vroeg? “Nee”, laat Ger Klein, de voorman van GBO weten: “wij zijn er op tijd bij, wij zijn er klaar voor en dat willen we de burgers graag laten weten. Niet alleen nu maar ook blijvend. Wij willen een positieve en effectieve bijdrage leveren om in gezamenlijkheid de maatschappelijke positie van de Oldambtsters te verbeteren. Dat er in onze gemeente zoveel mensen gebruik moeten maken van de voedselbanken is eigenlijk te gek voor woorden, dat MOET anders!” Volgens Klein zal de politiek neutraal georiënteerde partij zich in volle vaart inzetten voor de Oldambtster bevolking, ze zijn er klaar voor!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.