Nieuws

« < 1 2 3 4 5 > »

Opinie - onze raadsleden Ger en Grietje over het concept Programma Wonen

21 juni 2020 - De gemeente Oldambt heeft recent haar concept Programma Wonen (voorheen Woonvisie) voor de komende vijf jaar gepresenteerd:... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt in actie voor een gemeente zonder zwerfafval

14 mei 2020 - Vandaag is het de Landelijke Opschoondag. Het doel is om in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Ook Gemeentebelangen Oldambt doet... lees verder »

Blog - van ons raadslid Grietje Musch - Gemeentebelangen Oldambt

Blog - van ons raadslid Grietje Musch

9 februari 2018 - Onze partij bestaat uit een fijn team van mensen met het hart op de juiste plek en met gevoel voor onze inwoners. Ik ben blij dat ik voor deze partij... lees verder »

Verdeling gemeentefonds moet van tafel - Gemeentebelangen Oldambt

Verdeling gemeentefonds moet van tafel

25 januari 2018 - Op 2 februari 2021 stuurde minister Kajsa Ollongren een brief naar de Tweede Kamer over de toedeling van geld uit het gemeentefonds. Omdat het nieuwe... lees verder »

Wethouder Boon moet toezegging nakomen - Gemeentebelangen Oldambt

Wethouder Boon moet toezegging nakomen

22 april 2017 - In de begrotingsvergadering van 9 november 2020 heeft de raad besloten om te bezuinigen op RTV GO!. In die vergadering heeft Ger Klein,... lees verder »

Laat Groningen niet het stopcontact van Nederland zijn

22 april 2017 - Op maandag 14 september staat de concept-Regionale Energie Strategie Groningen (RES Groningen) op de Oldambtster raadsagenda. De RES is de regionale... lees verder »

Gemeenteraad geen sluitstuk in verdeling NPG-geld - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeenteraad geen sluitstuk in verdeling NPG-geld

18 april 2017 - Vanuit het Nationaal Programma Groningen (NPG) komt geld naar Oldambt. De gemeente heeft inwoners, ondernemers en organisaties gevraagd om door het... lees verder »

Publiceer Wob-besluiten op internet

17 april 2017 - Iedereen heeft op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) de mogelijkheid om informatie van de overheid op te vragen. De overheid is echter... lees verder »

Bouwput Finsterwolde nog steeds niet gedempt - Gemeentebelangen Oldambt

Bouwput Finsterwolde nog steeds niet gedempt

16 april 2017 - De bouwput aan de H.J. Siemonsstraat te Finsterwolde heeft al meermalen op de Oldambtster politieke agenda gestaan. Zo heeft meer dan een jaar... lees verder »

Gemeenteraad buitenspel gezet in herindelingsdiscussie - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeenteraad buitenspel gezet in herindelingsdiscussie

14 april 2017 - De gemeente Veendam wil niet langer ambtelijk samenwerken met de gemeente Pekela. Dit was voor Pekela aanleiding om een verkenning uit de voeren naar... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.