Nieuws

« < 1 2 3 4

Pragmatische Politiek

17 april 2017 - Oplossingsgericht denken & doen! “Door de publicaties en acties van de afgelopen tijd werd mijn belangstelling gewekt. Ik heb jullie website... lees verder »

Afsluitende actie op Paasmarkt - Gemeentebelangen Oldambt

Afsluitende actie op Paasmarkt

16 april 2017 - Gemeentebelangen Oldambt op de bres voor de burgers Op Eerste Paasdag 2017 was het promotieteam van Gemeentebelangen Oldambt actief op de Paasmarkt... lees verder »

Extra aandacht voor kinderen in ’t Oldambt - Gemeentebelangen Oldambt

Extra aandacht voor kinderen in ’t Oldambt

14 april 2017 - Geen kind mag in het Oldambt worden buitengesloten door armoede Aan het woord is Sandra Klein, een van de leden van Gemeentebelangen Oldambt. Ze is... lees verder »

Wij kruipen uit ons ei!

14 april 2017 - Het promotieteam van Gemeentebelangen Oldambt laat op Eerste Paasdag haar gezicht zien op de Paasmarkt in Midwolda. Het team heeft in de week... lees verder »

Op tied der bie! - Gemeentebelangen Oldambt

Op tied der bie!

11 februari 2017 - Oldambtster Politiek 9.0 Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht beginnen de landelijke politieke partijen zich in de media te melden. Stem op ons... lees verder »

« < 1 2 3 4
Blog - van ons kandidaat-raadslid Chris de Raaf - Gemeentebelangen Oldambt

Blog - van ons kandidaat-raadslid Chris de Raaf

16 januari 2022 - ‘Wat is nou jouw mening over ons nieuwe kabinet? Wat gaan ze met zijn allen voor Groningen en, natuurlijk, voor het Oldambt betekenen? Kortom, gaan we erop vooru... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen Oldambt presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

15 januari 2022 - Gemeentebelangen Oldambt (GBO) heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. De lijst bestaat uit 21 namen. De partij maakte e... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.