Nieuws

« < 1 2 3 4 5 > »
Blog van Chris de Raaf: Gedurfd….????? Flauwekul. - Gemeentebelangen Oldambt

Blog van Chris de Raaf: Gedurfd….????? Flauwekul.

11 juni 2021 - Heeft de gemeente Oldambt een visie op de toekomst van winkelstad Winschoten? Naar mijn gevoel “broest” er in Winschoten niet echt veel meer.... lees verder »

Gemeentebelangen op naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen op naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022

21 april 2021 - Terwijl ik dit schrijf, heeft het kabinet besloten om de lockdown tot halverwege januari voort te zetten. Dit geeft ons in de campagneperiode... lees verder »

Hogere giften voor mensen in de bijstand

5 april 2021 - Gemeentebelangen Oldambt brengt in de raadsvergadering van 13 december een motie in stemming. De strekking van de motie is dat bijstandsgerechtigden... lees verder »

Blog - van ons kandidaat-raadslid Chris de Raaf - Gemeentebelangen Oldambt

Blog - van ons kandidaat-raadslid Chris de Raaf

20 maart 2021 - Zon en Wind Waarom zal je een beleidsprogramma kort en bondig samenstellen als het ook zéér ambtelijk en chaotisch kan. Ik heb het nu over het... lees verder »

Toegankelijkheid begroting Oldambt moet fundamenteel anders

18 maart 2021 - Op 8 november neemt de gemeenteraad van Oldambt een besluit over de begroting 2022. Gemeentebelangen Oldambt vindt dat de toegankelijkheid van de... lees verder »

Blog - van ons raadslid Grietje Musch - Gemeentebelangen Oldambt

Blog - van ons raadslid Grietje Musch

8 februari 2021 - Kinderarmoede In 2017 repte onze fractieondersteuner Sandra Klein er al over: kinderarmoede. Het is toch treurig dat wij in 2021 nog steeds kampen... lees verder »

Laat de gemeenteraad weer de baas zijn

11 december 2020 - De Grondwet bepaalt dat de raad aan het hoofd van de gemeente staat, dat de gemeenteraad dus ‘de baas’ van de gemeente is. Maar is dat in Oldambt... lees verder »

Raadsbijeenkomst over OZG-zonnepark moet in het openbaar plaatsvinden

13 augustus 2020 - Politiek Oldambt is uitgenodigd voor een raadsbijeenkomst op 15 september over het plan van het Ommelander Ziekenhuis (OZG) voor een zonnepark van... lees verder »

Sloop ‘rotte kiezen’ Stikkerlaan op de lange baan geschoven

9 augustus 2020 - Gemeentebelangen Oldambt heeft diverse keren bij het college aangedrongen op de sloop van de ‘rotte kiezen’ aan de Mr. D.U. Stikkerlaan te... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt gebruikt Wob om informatie van college te krijgen

27 juli 2020 - Gemeentebelangen Oldambt heeft regelmatig schriftelijke vragen gesteld over een bouwput in de H.J. Siemonsstraat in Finsterwolde. Het betreft hier... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.