Nieuws

« < 1 2 3 4 5 > »
Sloop ‘rotte kiezen’ Stikkerlaan op de lange baan geschoven - Gemeentebelangen Oldambt

Sloop ‘rotte kiezen’ Stikkerlaan op de lange baan geschoven

11 juni 2021 - Gemeentebelangen Oldambt heeft diverse keren bij het college aangedrongen op de sloop van de ‘rotte kiezen’ aan de Mr. D.U. Stikkerlaan te... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt gebruikt Wob om informatie van college te krijgen - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen Oldambt gebruikt Wob om informatie van college te krijgen

21 april 2021 - Gemeentebelangen Oldambt heeft regelmatig schriftelijke vragen gesteld over een bouwput in de H.J. Siemonsstraat in Finsterwolde. Het betreft hier... lees verder »

Opinie - onze raadsleden Ger en Grietje over het concept Programma Wonen

5 april 2021 - De gemeente Oldambt heeft recent haar concept Programma Wonen (voorheen Woonvisie) voor de komende vijf jaar gepresenteerd:... lees verder »

Gemeentebelangen Oldambt in actie voor een gemeente zonder zwerfafval - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen Oldambt in actie voor een gemeente zonder zwerfafval

20 maart 2021 - Vandaag is het de Landelijke Opschoondag. Het doel is om in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Ook Gemeentebelangen Oldambt doet... lees verder »

Blog - van ons raadslid Grietje Musch

18 maart 2021 - Onze partij bestaat uit een fijn team van mensen met het hart op de juiste plek en met gevoel voor onze inwoners. Ik ben blij dat ik voor deze partij... lees verder »

Verdeling gemeentefonds moet van tafel - Gemeentebelangen Oldambt

Verdeling gemeentefonds moet van tafel

8 februari 2021 - Op 2 februari 2021 stuurde minister Kajsa Ollongren een brief naar de Tweede Kamer over de toedeling van geld uit het gemeentefonds. Omdat het nieuwe... lees verder »

Wethouder Boon moet toezegging nakomen

11 december 2020 - In de begrotingsvergadering van 9 november 2020 heeft de raad besloten om te bezuinigen op RTV GO!. In die vergadering heeft Ger Klein,... lees verder »

Laat Groningen niet het stopcontact van Nederland zijn

13 augustus 2020 - Op maandag 14 september staat de concept-Regionale Energie Strategie Groningen (RES Groningen) op de Oldambtster raadsagenda. De RES is de regionale... lees verder »

Gemeenteraad geen sluitstuk in verdeling NPG-geld

9 augustus 2020 - Vanuit het Nationaal Programma Groningen (NPG) komt geld naar Oldambt. De gemeente heeft inwoners, ondernemers en organisaties gevraagd om door het... lees verder »

Publiceer Wob-besluiten op internet

27 juli 2020 - Iedereen heeft op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) de mogelijkheid om informatie van de overheid op te vragen. De overheid is echter... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.