Albert Kuiper

Albert Kuiper Gemeentebelangen Oldambt

Mijn naam is Albert Kuiper, ik ben 53 jaar jong en heb een latrelatie met Yvette. In het dagelijks leven ben ik beleidsadviseur bij de gemeente Westerwolde. Mijn vrije tijd vul ik onder andere met wandelen en lezen.

Gemeentebelangen stelt de inwoners van Oldambt centraal. Dat vind ik ontzettend belangrijk. Inwoners betrekken bij zaken die in hun buurt spelen en ze daar een grote stempel op laten drukken. Luisteren naar de problemen van mensen en die ook oplossen, dat is waar ik mij voor inzet.

Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor Oldambt. Denk alleen al aan de werkgelegenheid die ze genereren. Daarom moeten we ondernemers in de watten leggen en zorgen voor een goed vestigingsklimaat. Ook daar zet ik mij van harte voor in.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.