Martine Hamar de la Brethonière

Martine Hamar de la Brethonière Gemeentebelangen Oldambt

Ik ben Martine Hamar de la Brethonière, opgegroeid in Winschoten en sinds een aantal jaren woon ik in Heiligerlee. Ik werk als teamleider bij een financiële dienstverlener in Groningen en mijn vrije tijd gaat op aan familie, vrienden en (honden)sport.

Vanaf de start van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in diverse functies dicht op het politieke bestuur. Mijn hart gaat uit naar het maatschappelijke aspect, naar het kunnen leveren van een bescheiden bijdrage aan een prettiger samenleving. Bij Gemeentebelangen Oldambt voel ik me daarom thuis: wij hebben oog voor onze samenleving, ons Oldambt en voor zaken die ertoe bijdragen dat inwoners en ondernemers worden gezien, gehoord en waar nodig geholpen.

Sinds september 2021 ben ik voorzitter van het partijbestuur. Vanuit deze rol wil ik GBO ondersteunen, zodat al onze bevlogen leden hun taak in gezamenlijkheid en met een gedeelde visie kunnen blijven uitvoeren.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.