Henk van der Laan

Henk van der Laan Gemeentebelangen Oldambt

Mijn naam is Henk van der Laan. Ik ben bijna 30 jaar vrijwillig brandweerman geweest in het korps Winschoten

In mijn vrije tijd was ik vrijwilliger bij Radio Winschoten, voorzitter van de huurdersvereniging Noord en ben ik nog steeds actief als commissielid van de RUN Winschoten.

Vanuit mijn beroepsmatige achtergrond verdiep ik mij namens onze partij in de onderwerpen integraal veiligheidsbeleid, politie en brandweer.
Daarnaast maak ik mij sterk voor de sociale woningbouw. Wij vinden namelijk dat iedereen fijn en betaalbaar moet kunnen wonen. En als inwoners onverhoopt op straat komen te staan als gevolg van priv├ę problemen of andere oorzaken, dan vinden wij dat er terstond (tijdelijke) huisvesting beschikbaar moet zijn. Wij zouden dan ook graag zien dat er flexwoningen worden gerealiseerd.

Wij zijn een partij van, voor en door Oldambtsters!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.