Fabian Buiter

Fabian Buiter Gemeentebelangen Oldambt

Mijn naam is Fabian Buiter, getrouwd met Angela en vader van een dochter en een zoon. In het dagelijks leven ben ik Financial Controller bij Treant Zorggroep en in mijn vrije tijd lees ik graag, luister muziek en kijk ik film. Daarnaast wandel en fiets ik graag door ons mooie landschap.

Politiek heeft mij al jaren beziggehouden, zowel landelijk als lokaal. Ik vond echter bij geen enkele partij de idealen terug die ik zelf heb en dat is, dat de overheid dienend is aan de bevolking, de inwoner en de ondernemer voorop stelt. Toen Gemeentebelangen Oldambt werd opgericht en hun idealen kenbaar maakte aan de buitenwereld, was er gelijk een klik en ben ik lid geworden.

Wat ik erg belangrijk vind is dat niet alleen de grote thema’s door de politiek worden behandeld, maar dat ook de individuele burger en ondernemer worden gehoord en waar nodig geholpen om hun weg te vinden in het oerwoud van bureaucratie.
Iets betekenen voor deze mensen, is waar ik veel voldoening uit haal.

Binnen onze partij deel ik met name mijn kennis op het gebied van financiën en de zorg en ben ik sinds 4 jaar penningmeester van het bestuur. Ik maak mij sterk voor een praktische aanpak van problemen, duurzaamheid en de bescherming van kwetsbare mensen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Wie zijn we.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.