Vakantie voor alle kindjes

Vakantie voor alle kindjes

Geschreven door:
, 22 april 2017

Het verhaal van Grietje Musch
“In de week voor Pasen heb ik samen met andere mensen van onze partij meegelopen om in Midwolda geld op te halen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. De helft van het geld is voor kinderen in onze gemeente. Ik heb graag meegeholpen omdat ik het belangrijk vind dat er aandacht is voor de kinderen. Als papa of mama minder geld heeft merken de kinderen dat direct, op vakantie gaan lukt bijvoorbeeld niet. Dat maar tien van de driehonderdzestig armere gezinnen op vakantie mag en de rest mag niet mee, dat kan toch niet! Kinderen zijn daar heel gevoelig voor. Na de vakantie vertelt het ene kind dat wel op vakantie mocht aan het andere kind dat niet mee mocht hoe leuk hij het gehad heeft. Wie heeft dat nu weer bedacht? Dat is oneerlijk en het is een slecht voorbeeld, wij zouden dat anders doen. Vakantie voor alle kindjes, bijvoorbeeld op een vakantiekamp! Het geld wat de gemeente hiervoor krijgt zou onze partij heel anders gebruiken. Niet automatisch aan allerlei stichtingen geven zoals nu gebeurt maar geld geven aan de plannenmakers met de beste ideeën.”

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.