The day after

The day after

The day after Gemeentebelangen Oldambt

Geschreven door:
, 17 maart 2022

Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst!
We maken een forse sprong voorwaarts ten opzichte van de verkiezingen van 2018 en met een zetel erbij, stijgen we van 3 naar 4.

Na de Partij van de Arbeid (ook 4 zetels) zijn we nu de grootste partij in het Oldambt.
De PvdA heeft 125 stemmen meer dan Gemeentebelangen en daarmee is de PvdA aan zet om de besprekingen te starten. Wij verwachten dat na het weekend al een begin kan worden gemaakt met de informatieronde. Er zijn verschillende mogelijkheden om te komen tot een college. Nog even geduld en dan hopen wij er iets over te kunnen zeggen.

Wij bedanken al onze kiezers voor hun vertrouwen en natuurlijk ook onze leden die zich enorm hebben ingezet voor dit mooie resultaat.

Wij zullen alles in het werk stellen om wat we willen bereiken waar te maken.

Ger Klein,
Fractievoorzitter Gemeentebelangen Oldambt

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.