Pragmatische Politiek

Oplossingsgericht denken & doen!
Door de publicaties en acties van de afgelopen tijd werd mijn belangstelling gewekt. Ik heb jullie website bekeken en wat mij zeer aansprak waren de uitgangspunten van de partij”. Zo verwoordde zich een jonge Oldambtster afgelopen Paaszondag in een mail. “Het pragmatisme wat de website voorstaat is iets wat mij zeer aanspreekt”, ging hij verder “het blind staren op de nagenoeg dode ideologieën heden ten dage werkt niet meer effectief. Daadkracht en een zuiver denkvermogen over actuele zaken zijn ingrediënten om vooruit te komen.

Dat is ook precies de politiek die wij als partij voorstaan. Wij benaderen maatschappelijke en politieke vraagstukken zo pragmatisch en onbevangen mogelijk, zonder op ideologieën gebaseerde vooringenomenheid; wat is het probleem en wat is daarvoor de beste oplossing? Wij werken buiten de geëigende paden om tot creatieve oplossingen te komen die in het belang van de burgers en de gemeente zijn. Zoeken naar werkbare alternatieven en mogelijkheden, oplossingsgericht denken en in samenwerking doen!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Gemeentebelangen presenteert definitieve kandidatenlijst - Gemeentebelangen Oldambt

Gemeentebelangen presenteert definitieve kandidatenlijst

9 februari 2018 - Wij hebben vanmorgen de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart bekendgemaakt. Eerder was al bekend dat Ger Klein was gekozen al... lees verder »

Verkiezingsprogramma 2018 – 2022 - Gemeentebelangen Oldambt

Verkiezingsprogramma 2018 – 2022

25 januari 2018 - De leden van Gemeentebelangen Oldambt hebben op 15 januari het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 vastgesteld. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje: Verkiezingspro... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.