Blog - van ons raadslid Henk van der Laan

Blog - van ons raadslid Henk van der Laan

Blog - van ons raadslid Henk van der Laan Gemeentebelangen Oldambt

Geschreven door:
, 21 december 2021

Integraal veiligheidsbeleid

Vanuit mijn beroepsmatige achtergrond verdiep ik mij namens onze partij, Gemeentebelangen Oldambt, in de het Integraal Veiligheidsbeleid Brandweer en Politie.

Veiligheid is een van de belangrijkste levensbehoeften van onze inwoners, daarom is het van belang om een integraal Veiligheidsplan op te stellen. Hierover is periodiek overleg met de Veiligheidsregio Groningen en Politie.

Witte vlekken
Gemeentebelangen Oldambt wil omtrent de brandveiligheid graag in gesprek met bewoners, over onder andere waar zich de zogenaamde ‘witte vlekken’ zich bevinden in de gemeente Oldambt en tot oplossingen te komen.

Witte vlekken zijn gebieden waarin bluswaterwinpunten op een te grote afstand (meer dan 200 meter) zijn gelegen om op een snelle manier de tankautospuiten te voorzien van voldoende water voor het bestrijden van een brand

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid staat voor Gemeentebelangen Oldambt hoog in het vaandel. Regelmatig word ik aangesproken over te hoge struiken bij op- en afritten en oversteekplaatsen. Hierover treed ik dan in contact met de gemeente wat zijn vruchten afwerpt.

Ook zet ik mij namens Gemeentebelangen Oldambt in voor veilige fietspaden in onze gemeente en het houden van snelheidscontroles op plekken waar de inwoners overlast ervaren door te hoge snelheden.

Gemeentebelangen Oldambt sluit met het veiligheidsbeleid aan op de wens van de burgers en gaan zeker het gesprek aan met de inwoners omtrent hun veiligheidsbeleving.

Henk van der Laan
Raadslid Gemeentebelangen Oldambt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.