Blog - van ons raadslid Grietje Musch

Blog - van ons raadslid Grietje Musch

Grietje Musch - Gemeentebelangen Oldambt

Geschreven door:
, 18 maart 2021

Onze partij bestaat uit een fijn team van mensen met het hart op de juiste plek en met gevoel voor onze inwoners. Ik ben blij dat ik voor deze partij de belangrijke taak van raadslid mag vervullen.

Het is welbekend dat de gemeente Oldambt in financieel zwaar weer verkeert. Daar hebben wij, net als andere partijen, veel kritiek op geleverd. Met name voor wat betreft de bezuinigingen, die ons als inwoners allemaal treft. Maar alleen kritiek leveren, leidt niet tot resultaten.

Gemeentebelangen Oldambt heeft, om de onvermijdelijke bezuinigingen het hoofd te kunnen bieden en in gezamenlijkheid naar oplossingen te kunnen zoeken, de keuze gemaakt om samen met andere partijen aan te sluiten bij Halte 7. Dit is voor ons geen eenvoudige keuze geweest. Wij begrijpen dat daar door anderen, en misschien ook wel door u, de nodige vraagtekens bij zijn gezet.

Echter, wij vinden het belangrijk dat eenieder de voorzieningen en/of hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Wij zijn daarom blij dat deze samenwerking van partijen mogelijk is gebleken. En zo is de titel van het coalitieakkoord ‘Anders maken we samen’ ook echt van toepassing.

Ik hoop dat we in de loop van dit jaar versoepelingen van de corona-maatregelen tegemoet kunnen zien en we weer op een veilige manier persoonlijk met u in gesprek kunnen gaan, zodat we oprecht invulling kunnen geven aan ‘samen’.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

The day after - Gemeentebelangen Oldambt

The day after

17 maart 2022 - Na een fantastische campagne hebben we gisteren een prachtig resultaat behaald bij de gemeenteraadsverkiezingen: Gemeentebelangen Oldambt is de partij met de grootste winst! We maken een forse... lees verder »

Blog van Grietje Musch - aandacht en gelijke kansen voor onze inwoners

3 maart 2022 - Het ziet er maar somber uit, in het eerste kwartaal van 2022: gas wordt duurder, de huren gaan stijgen en ook de boodschappen worden duurder. En dat, terwijl de inkomsten nagenoeg gelijk blijven. Is... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.